Tyresö spräckte Eskilstunas nolla

Dam

Tyresö FF blev första laget som besegrade Norrettans ledarlag Eskilstuna United. Tyresös lån från LdB FC, turkiska landslagsspelaren Aylin Yaren gjorde ett av målen.

Matchen spelades på Bollmoravallen i Tyresö och slutade 4-3.
Eskilstuna hamnade i underläge med hela 3-0 i andra halvlek efter två i första men spurtade under under loppet av åtta minuter med början i den 75:e till 3-3. Anna Bergendal och Emma Tagesson gjorde de första och Aylin det tredje av Tyresös mål.
Erika Blomstrand reducerde till 3-1 och Ida-Linn Mats till 3-2. En minut efter att Elina Johansson kvitterat till 3-3 för Eskilstuna gjorde Helén Eke segermålet för Tyresö, som därmed bytte plats med Gideonsberg och tog sig ovanför nedflyttningsstrecket.

Publicerad 2008-08-05 kl 22:53