Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Tyresös värvningsbomb: "Milt uttryckt en av världens bästa spelare"

Caroline Seger går till Tyresö, erfar fotbollskanalen.se.
Klart är att klubben har en värvningsbomb på gång.
- Milt uttryckt en av världens bästa spelare, säger klubbdirektör Hans Löfgren till fotbollskanalen.se.

På onsdag eftermiddag kallar klubben till presskonferens i Tyresö centrum – för att tillkännage ett tungt köp till den allsvenska höstens guldstrid. Fotbollskanalen.se erfar att såväl superstjärnan Marta som landslagsesset Caroline Seger varit på tapeten – trots att den sistnämnda ju gjort klart för konkurrenten LdB Malmö under återstoden av säsongen.

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se har Seger tänkt om kring sin framtid och ska vara öppen för att bo och arbeta i Stockholm efter 2011.

Tyresö FF:s damansvarige Hans Löfgren vill inte berätta vem som köpts in – men han bekräftar däremot att föreningen har något stort på gång.

- Det är riktigt att vi i dag håller presskonferens för att presentera en internationell spelare som – milt uttryckt – hör till världens absolut bästa på sin position, säger Löfgren till fotbollskanalen.se.

Caroline Seger?
- Jag hörde i går kväll att de uppgifterna fanns i omlopp, och log vid tanken. Det finns ju ett rykte om att hon ska till Stockholm, men nej, jag säger inte mer än att vi kommit överens med en spelare av internationellt snitt.

Vilken position spelar hon på?
- Det säger jag inte. Jag säger bara att detta är på högsta nivå och att intresset kring det här kommer att bli enormt. Detta är det i särklass tyngsta Tyresö FF har gjort i form av värvningar.
- Det är en kul dag för oss, en kul dag för svensk damfotboll, en kul dag för allsvenskan. Det är en kul dag överhuvudtaget, säger Hans Löfgren.

Presskonferensen är utlyst till klockan 17.15. Både Marta och Caroline Seger tillhör i dagsläget amerikanska mästaren New York Flash som i dagarna vann ligan i final mot Philadelphia.

Publicerad 2011-08-31 kl 14:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons