Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

Umeå IK på Eriksgata genom Sverige

Lördagens teve-match mot Djurgården på Stockholms stadion var bara början på en turné som Umeå IK avslutar på lördag i Kristianstad.

På söndagen var UIK-truppen gäster hos Lindö FF i Norrköping för att sporra ungdomsverksamheten där. LFFs flicklag fick möjlighet att träna med sina idoler. Därefter blev det sponsoraktiviteter för UIK-spelarna inne i stan.
I en match mellan en Norrköpings-kombination och Umeå IK fick några Lindö-spelare "förstärka" mästarlaget. De fick en oförglömlig upplevelse att spela i ett av världens bästa klubblag samt vara med om att vinna med 12-0.

På seneftermiddagen drog UIK-sällskapet vidare till Skåne och Åhus där man stannar hela veckan.
På tisdagen delar Kristianstads DFFs och Umeå IKs spelare ut EM-bollar och fribiljetter på Sparbanken 1826:s sex kontor i Kristianstad, Åhus, Hässleholm, Osby, Broby och Tyringe - och inte minst skriver autografer. All händer mellan kl 13 och 15 på samtliga kontor.

På onsdagen åker UIK till Malmö för toppmöte i Damallsvenskan mot LdB FC på Malmö ip kl 19.

Större delen torsdagen befinner sig både Kristianstads DFFs och Umeå IKs spelare kl 15-18 på Bilcentrum i Kristianstad för autografskrivning. Bilcentrum bjuder på grillad korv.

Fredagen den 13:e gästar KDFF och Umeå IK MAXI under eftermiddagen för utdelning av fribiljetter, autografskrivning och diverse aktiviteter.

På lördagen är det dags att lyfta publikrekordet på Vilans ip över 3.000-strecket när hemmalaget KDFF möter UIK kl. 15.

Publicerad 2008-06-09 kl 16:10
Annons
Annons
Annons