POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
11å

Uppsalaföretag vill rädda Bälinge Dam

När Vahik Abrami, vd för bl a Fullerö Park AB fick höra att Bälinge IF hade ekonomiska bekymmer – och att hela verksamheten i värsta fall kunde vara hotad – beslöt han att agera.

- Bälinges duktiga tjejer är en viktig inspirationskälla för alla ungdomar i såväl Uppsala som resten av Uppland. Och damfotbollen är en betydelsefull del av vårt lokala idrottsliv. Det får inte gå förlorat. Därför kände jag att jag måste göra något, säger Vahik Abrami i en kommentar.

Bälinge Fotboll AB, som driver Bälinge IF:s damelitverksamhet och det allsvenska damlaget, har den senaste tiden haft likviditetsproblem. Orsaken är den dåliga publiktillströmningen p g a lagets svaga resultat i Damallsvenskan i år, och att man inte har klarat sin sponsorsbudget för 2008.

- Det stöd vi nu får från Fullerö Park AB är viktigt på flera sätt. Dels förbättrar det vår ekonomiska situation högst avsevärt, men det skickar också en signal om att det vi står för och har byggt upp, är värt att bevara. Därför är Fullerö Parks insats värdefull även för vår satsning inför nästa år, säger Bälinge Dams sportchef Conny Sjöberg.

Fullerö Park AB planerar att bygga en temapark, galleria och sportanläggning
nordost om Uppsala.

Publicerad 2008-09-29 kl 16:41
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå