Uppvisningsspel av LdB FC

Dam

LdB FC bjöd på förutom fyra klassmål även på uppvisningsspel mot KIF Örebro som besegrades med hela 4-0 (1-0).

KIF Örebro hade stor respekt för LdB FCs Pavlina Scasna och Manon Melis som ambitionen var att spela tätt mot.
Till en början var det Frida Nordin som kom längst på sin högerkant. Marina Pettersson drog på sig ett gult kort när hon att ha hamnat på efterkälken ett par gånger och fick ta till otillåtna medel.
LdB FCs 1-0-mål var en fulländad variant. Två spelare skymde luckan där Pavlina Scasna siktade och gick i sär när skottet kom. Det var hårt och välplacerat utom Kristin Hammarströms räckvidd.
Alldeles i början av andra halvlek räddade Kristin en nick från nära håll av Maria Aronsson. Frida Nordin slog inlägget. LdB FC fortsatte rada upp chanser under den första kvarten. Manon Melis kom nästan fri jagad av stina Segerström men Kristin Hammarström lyckades rädda. Maria Aronsson sköt utanför från nära håll ett par minuter senare.

2-0 kom på straff sedan Sanna Valkonen tryckt ner Nilla Fischer. Kristin Hammarström chansade i fel hörn på Therese Sjögrans straff. Therese Sjögran fanns nästan överallt på plan.

Manon Melis framspelning till Maria Aronsson till 3-0 var rena Marta-klassen.
Manon fick också till slut utöka sin ledning i Damallsvenskans skytteliga med 4-0 efter triangelspel av högsta klass på högerkanten.

AIK krympte ytterligare Bälinges möjlighet till förlängt kontrakt genom att vinna med 4-0 (2-0).
Lollo Fors ökade i andra halvlek till 3-0 och Linda Lekander till 4-0.Annica Sjölund gjorde första målet framspelad av Anne Mäkinen efter 12 minuter. Några minuter före halvtid ökade Elin Ekblom Bak till 2-0 efter passning från Emma Lundh.
Lollo Fors ökade i andra halvlek till 3-0 och Linda Lekander till 4-0.
Publicerad 2008-09-08 kl 21:00