Väntade segrar i Solna och Linköping

Dam

Umeå IK vänder hem från Solna med säker 2-0-seger över AIK, medan Kristianstads DFF led sitt sjätte raka nederlag.

Snackisen på Skytteholm blev hur många som egentligen såg matchen. 1036 lyder den officiella publiksiffran som kraftigt ifrågasattes av Radiosportens utsända.
Ramona Bachmann gav Umeå IK ledningen efter 20 minuter och fem minuter före slut fastställde Johanna Rasmussen slutresultatet.

Jessica Landström gav Linköpings FC ledningen över Kristianstads DFF efter 35 minuter framspelad av Caroline Seger.
Cathrine Paaske Sörensen gjorde 2-0 på framspel från Julie Rydahl i mitten av andra halvlek.
Blott 585 lockades till Folkungavallen för att se LFCs första hemmaseger.

Publicerad 2009-05-11 kl 21:09