Västerås BK 30 tappade 2-0-ledning

Dam

När tio minuter var kvar ledde Västerås BK 30 med 2-0 över Vasalund men matchen i Norrettan slutade 2-2 (0-0).

Första halvlek verkade lagen mest testa varandra utan att lämna några blottor och tog inte heller initiativ framåt.
Andra blev bättre. Amanda Wegerman gav BK 30 ledningen och Julia Åström nickade in 2-0.
- Vi hade även 3-0 på gång, berättar BK 30s tränare Peter Sahlin.
Vasalunds uppryckning kom efter cirka 20 minuter. Therese Paulins skott styrdes i mål av en hemmaförsvarare.
Efter en hörna hamnade bollen hos Cecilia Fossli som sköt 2-2.
- Både vi och BK 30 kände sig nog hämmade av att Ringvallen är en så liten plan, säger Vasalunds tränare Christer Holmstedter.
Framträdande spelare i hemmalaget var mittbacken Annica Bohm i Vasalund mittbacksparet Thérése Paulin och Therese Karlsson-Axelsson.

Publicerad 2008-05-04 kl 19:37