Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

Vem bryter sviten i Linköping?

Sedan Hammarby förlorade mot Linköping i Damallsvenskan har man tagit poäng fyra matcher i rad. På onsdagkvällen möts de igen men nu i Svenska cupen på Folkungavallen kl 19.

Linköping har en ännu stoltare svit, 15 förlustfria matcher i Damallsvenskan.

- När vi möttes i serien störde Hammarby oss högt upp i plan där de inte tillät oss att rulla boll men ju längre matchen led mattades de av och vi kunde flytta fram våra positioner. Vi får väl se om det blir en liknande matchbild den här gången, säger Linköpings FCs tränare Daniel Pettersson.

- Jag räknar med att lufta stora delar av truppen, då vi ju hittills gått runt på väldigt lite folk så här långt i seriespelet. Det är så klart en förmån att vi har kunnat hålla laget intakt men det är också viktigt att släppa fram de spelare som inte fått chansen så mycket ännu. Dels för att det är en intensiv period med tre matcher på sex dagar men också för att de ska vara redo när sen chansen kommer även i seriespelet. Vi har i dagsläget en bra konkurrenssituation vilket också ger en stark avbytarbänk och det är ingen slump att vi avgjort matcher i slutet då vi kunnat byta in spelare utan att tappa i kvalitet.

Publicerad 2008-06-10 kl 17:40
Annons
Annons
Annons