Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

"Vickan": - Sverige saknade "Terre"

Första matchen för Victoria Sandell Svensson efter att hon muckat från damlandslaget, hur kändes det att se VM-kvaluppgörelsen mot Belgien från sidan?

- Jag missade de tio första minuterna eftersom vi hade träning med Djurgården och jag hann inte hem i tid för att knäppa på teven. Vad jag förstod var just första tio en bra period. Sedan blev spelet stillastående. Före första målet blixtrade det till ett tag igen. Jag trodde nog det skulle vara litet jobbigare att sitta där framför teven och inte kunna påverka alls, säger den före detta lagkaptenen.

Kändes det som att landslaget spelade annorlunda än när du var med?
- Svårt att avgöra. Nu fanns ju flera nya spelare med, "Kosse" (Kosovare Asllani) och "Landis" (Jessica Landström) på topp och "Lollo" (Louise Fors) för första gången från start, men man saknade helt klart Therese ("Terre") Sjögran , fastslår "Vickan"
- Jag skulle vilja ha sett fler djupledslöpningar från innermittfältet.

Hon tittade också mycket på sin gamla lagkamrat i Djurgården Femke Maes.
- Hon låg bakom mycket i Belgiens spel.

Om vi tittar framåt, på tisdag möter Djurgården LdB FC Malmö i återstarten för Damallsvenskan (TV 4 Sport 19.15), hur ser det ut inför den matchen?
- Som bekant har vi jobbigt i Djurgården med ekonomi och att Anders Johansson kommer att sluta. Det vore konstigt om det inte färgade av sig. I måndags hade vi en och på tisdagen två mycket bra träningar. Det finns absolut chans att rubba LdB FC med vårt spel bara vi inte bjuder på mål som mot Linköping i Svenska cupen.

Men ni "slipper" Therese Sjögran som är skadad?
- Det är jag inte så säker på. Vi utgår från att hon finns med på plan, avslutar "Vickan".

Publicerad 2009-09-24 kl 10:45
Annons
Annons
Annons