POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
11å

Vilken jubelmatch för Heather O´Reilly

USA vann som väntat den första landskampen efter OS-finalen. Irland besegrades med 2-0 i Philadelphia natten till söndagen.

- Vi hade litet svårt på sista tredjedelen men jag tycker alla spelarna gjorde en bra insats. De vårdade bollen och höll den inom laget. Vi ska nog ändra litet i anfallsspelet och snabba upp det litet, sade förbundskapten Pia Sundhage efteråt.

Heather O´Reilly firade sin 100:e landskamp med att få bära kaptensbindeln. Det var speciellt för henne att spela mot Irland eftersom familjen har sina rötter där. Heather gjorde dessutom 2-0-målet samt passade till Natasha Kais 1-0-nick efter 32 minuter. Irland höll 1-0-underläget till fyra minuter före slut.

Irlands målvakt Emma Byrne, till vardags i Arsenal, stod för ett flertal skickliga räddningar. 0-2 mot OS-guldlaget på bortaplan var ett styrkebesked av Irland, Sveriges EM-kvalmotståndare i Trelleborg den 1 oktober.
USA och Irland drar nu vidare till New Jersey där de möts i Giants Stadium på fredag. Drygt 13.000 kom till landskampen i Philadelphia.

Publicerad 2008-09-14 kl 10:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå