POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
11å

Vilket härligt liv

Att media orkar blåsa upp en incident som bråket eller munhuggandet mellan Marta och Andrée Jeglertz tyder antingen på nyhetstorka eller på att det är roligare att hetsa upp sig över småsaker än något så banalt som en fotbollsmatch.
Vilka spelare och tränare har inte brakat ihop?
Vore konstigt om inte så skedde ett par gånger per år i alla lag där det finns gott om vinnarskallar.

I tre dagar har vi nu läst om det "stora bråket" mellan Marta och Andrée. Inga specifika uppgifter har egentligen kommit fram så tidningarna har skrivit sina egna storys.

SMS:et ifrån Marta: "Jag får säga vad jag vill?"
-Tja vem får inte det. Det är väl inte alla som vågar bara.
Den meningen rullade på TV-skärmarna igår och stod i flera tidningar men något nytt framkom inte.

Spelarna med Frida Östberg i fronten rycker på axlarna och menar att det hela har blivit uppförstorat och jag är benägen att osett (hört) hålla med henne.

Det här är inget ovanligt i ett gäng med heta viljor att vinna, snarare tvärtom. Det händer säkert då och då att folk ryker ihop. Men det är verkligen ingen stor sak om man bara kan gå vidare och uppföra sig som folk gör mest.

I dessa dagar när säsongen lider mot sitt slut ger tidningsrubrikerna bränsle åt diskussionen om och rädslan för att Marta ska lämna Umeå och Damallsvenskan.
Marta - det stora dragplåstret - är ett hett villebråd på andra sidan Atlanten och om pengarna är dom rätta lär vi inte se röken av henne nästa år.
Klart att det då gäller att suga ut det sista lilla för att få till en rubrik.

Det var bättre förr, då slapp man stora rubriker på grund av bråk med tränare eller klubbkamrat och det kan jag sätta en peng på att i alla fall någon förbundskapten och flera landslagsspelare är glada att de slapp.

PS. Om någon missat det så spelar Umeå IK bortamatch mot KIF Örebro på tisdagkvällen. Har KIF Örebros förre UIK-tränare Richard Holmlund ett taktiskt ess i rockärmen för att fälla sitt gamla lag?
Jag bjuder på den vinkeln... DS

Publicerad 2008-09-23 kl 10:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå