Vittsjö sågade av Sjöbo

Dam

En seger och Sjöbo hade haft litet häng på Öster ovanför nedflyttningsstrecket i Söderettan men Vittsjö vann bortamatchen med 3-1 (2-1).

Sjöbo inledde bra och det tog en halvtimme innan Vittsjö, laget som krossade QBIK senast med 7-2, hittade rätt i sitt spel.
Erika Pettersson gjorde 1-0, Julia Thordsson ökade till 2-0 på ett långskott som blev resultatet i halvtid.

Mia Persson tände hoppet för Sjöbo med en frispark till 2-1 en bit in på andra halvlek. I matchens sista minut fastställde Emma Sjödahl - Vittsjös bästa spelare för kvällen - slutresultatet. Vittsjös anfallare är härliga att se, dock ska även noteras Ida Ohlssons säkra spel i backlinjen.

Publicerad 2008-08-13 kl 22:53