Avgjorde mötet med Dif - med hattrick på nio (!) minuter

Damallsvenskan

Vittsjös Linda Sällströms hade aldrig gjort ett hattrick i allsvenskan. Mot Djurgården kom det till slut - på endast nio minuter.

Vittsjö tog till slut en bekväm 4-1-seger mot Djurgården. I centrum stod Linda Sällström, som i år gör sin tionde säsong i allsvenskan.

Finskan inledde målskyttet för hemmalaget redan i den sjunde minuten på en nick. Därefter rullade det på rejält - 2-0-målet kom två minuter senare och på nio minuter och tolv sekunder hade Sällström lyckats ge Vittsjö ledningen med 3-0.

Målen innebär att Linda Sällström nu går upp i delad skytteligaledning tillsammans med Kavrnsvedens Tabitha Chawinga.