Damallsvenskan bjöd på spänning

Damallsvenskan

Idag spelades tre matcher i damallsvenskan. Tre riktigt spännande matcher varav två avgjordes precis innan slutsignalen.

IF Limhamn Bunkeflo - Kopparbergs/Göteborgs FC 2-1

Inför matchen hade Limhamn Bunkeflo tre raka förluster. Limhamn tog ledningen genom ett nickmål av Nellie Lilja. Göteborg kvitterade strax innan slutet av första halvlek. I andra halvlek tog Limhamn åter ledningen. Matchen slutade 2-1 till hemmalaget.

Kristianstad DFF - KIF Örebro 3-2

Tabelljumbon Örebro inledde matchen bäst och gjorde 1-0 i 7:e matchminuten av Michelle de Jongh. Kristianstad kvitterade innan halvlek till 1-1. I andra halvlek hade Örebro både ribb- och stolpträff. Men Krisitanstad tog ledningen istället. Örebro kvitterade till 2-2 med fem minuter kvar av matchen. Kristianstad lyckades dock få in ett segermål innan matchen blåstes av.

Hammarby IF - Kvarnsvedens IK 2-1

Länge målfattigt på Zinkensdamms IP och 0-0 stod sig till halvlek. Direkt i andra halvlek gjorde Kvarnsveden 1-0 då Chawinga kom fri och rullade in bollen i mål. Hammarby gjorde en kvittering med tio minuter kvar och gjorde sedan 2-1 i den 85:e matchminuten. Hammarby vann med 2-1 och Kvarnsveden har nu sju raka matcher utan vinst.

Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän
Publicerad 2017-09-09 kl 20:07