Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DAMALLSVENSKAN

Eskilstuna kan hämta huvudtränare från HIF

Foto: Bildbyrån.

Jonas Eidevall sitter på utgående kontrakt med HIF.
Nu är han aktuell att ta över Eskilstuna United, det skriver Eskilstuna Kuriren.
- Just nu har jag allt fokus på HIF, säger han själv till tidningen.

Jonas Eidevall, tidigare guldtränare i LDB Malmö 2013, uppges vara ett hett namn till att ta över jobbet i Eskilstuna United, det skriver Eskilstuna Kuriren under tisdagen.

Enligt tidningen har Eidevall, som just nu arbetar som hjälptränare i Helsingborg men som sitter på utgående kontrakt, varit på besök hos klubben.

- Jag har kontrakt med HIF säsongen ut och vill inte kommentera om jag samtalat med Eskilstuna United. Just nu har jag allt fokus på HIF, säger han själv till tidningen.

Uniteds styrelseledamot Tommy Svensson, som leder arbetet med att rekrytera en ny tränare, vill inte gå in på om Eidevall är aktuell för jobbet. Han säger däremot att han hoppas att klubben snart kan presentera Viktor Erikssons ersättare.

- Förhoppningsvis väldigt snart, kanske under den här veckan. Sedan är det en sak om vi får en namnteckning på ett kontrakt och en annan när vi kan göra det officiellt. Det kan ju vara så att den som blir vår nya tränare fortfarande jobbar i en klubb med pågående säsong och att vi därför inte kan tillkännage nyheten direkt, säger han.

Eskilstuna är just nu på tredje plats i den damallsvenska tabellen. Nuvarande tränaren Viktor Erikssons kontrakt löper ut efter säsongen och det är sedan tidigare klart att han inte kommer att förlänga.

Publicerad 2017-10-03 kl 18:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons