Häcken med första poängtappet - spelade oavgjort mot Vittsjö

Damallsvenskan

Stina Blackstenius mål mot Vittsjö räckte inte till tre poäng.
Häcken fick bara med sig 1-1 från Vittsjö IP efter Mia Leth Jans kvitteringsmål.

Häcken började matchen på ett perfekt sätt och fick in ett tidigt ledningsmål. Stina Blackstenius fick till ett vackert skott som seglade in i målet, assisterad av Filippa Curmark. 1-0.

Efter ungefär 20 minuter kom kvitteringen från Vittsjö när de slog in en lång frispark i straffområdet. Mie Leth Jans blev målskytt, och assisten stod Ebba Hed för.

Det blev sedan matchens sista mål, då den andra halvleken slutade mållös. Häcken skapade en hel del chanser, men lyckades inte få in bollen i mål. Efter 90 minuter stod det 12-7 i avslut till Häckens favör.

Det oavgjorda resultatet innebär att Häcken nu befinner sig på andraplats med sju poäng på tre matcher, medan Vittsjö återfinns på sjätteplats med fyra poäng.