POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DAMALLSVENSKAN

Kopparbergs/Göteborg värvar amerikansk back

Foto: Bildbyrån/Kopparbergs Göteborgs hemsida

Infälld: Savannah Levin.

Kopparbergs/Göteborg värvar den amerikanska backen/mittfältaren Savannah Levin - lillasyster till klubbens tidigare spelare Camille Levin.
- Jag längtar efter att få spela i damallsvenskan, säger Savannah till klubbens hemsida.

Kopparbergs/Göteborg FC stärker upp försvaret inför den kommande säsongen i damallsvenskan. Klubben presenterar under tisdagen att Savannah Levin - lillasyster till Camille som tidigare spelat i klubben. Backen/mittfältaren kommer närmast från de regerande amerikanska universitetsmästarna USC Trojan Athletics.

- Jag längtar efter att få spela i damallsvenskan, jag längtar efter att få komma tillbaka till Göteborg, säger Levin till klubbens hemsida.

- Jag var och hälsade på Camille två gånger i Göteborg, berättar Savannah. Jag tränade till och med några gånger med tjejerna. Och egentligen har det sedan dess varit en dröm att få komma tillbaka och spela i laget.

KGFC:s sportchef Lasse Svensson är mycket nöjd med att ha knutit till sig 21-åringen.

- Nu är hon mogen att ta klivet till damallsvenskan, hennes egenskaper kommer att bli viktiga för oss i år. Och jag har redan fått grattis-hälsningar från USA för att vi lyckats värva Savannah till Kopparbergs/Göteborg FC, säger Svensson.

Publicerad 2017-02-07 kl 17:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå