Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DAMALLSVENSKAN

Kopparbergs/Göteborg värvar amerikansk back

Foto: Bildbyrån/Kopparbergs Göteborgs hemsida

Infälld: Savannah Levin.

Kopparbergs/Göteborg värvar den amerikanska backen/mittfältaren Savannah Levin - lillasyster till klubbens tidigare spelare Camille Levin.
- Jag längtar efter att få spela i damallsvenskan, säger Savannah till klubbens hemsida.

Kopparbergs/Göteborg FC stärker upp försvaret inför den kommande säsongen i damallsvenskan. Klubben presenterar under tisdagen att Savannah Levin - lillasyster till Camille som tidigare spelat i klubben. Backen/mittfältaren kommer närmast från de regerande amerikanska universitetsmästarna USC Trojan Athletics.

- Jag längtar efter att få spela i damallsvenskan, jag längtar efter att få komma tillbaka till Göteborg, säger Levin till klubbens hemsida.

- Jag var och hälsade på Camille två gånger i Göteborg, berättar Savannah. Jag tränade till och med några gånger med tjejerna. Och egentligen har det sedan dess varit en dröm att få komma tillbaka och spela i laget.

KGFC:s sportchef Lasse Svensson är mycket nöjd med att ha knutit till sig 21-åringen.

- Nu är hon mogen att ta klivet till damallsvenskan, hennes egenskaper kommer att bli viktiga för oss i år. Och jag har redan fått grattis-hälsningar från USA för att vi lyckats värva Savannah till Kopparbergs/Göteborg FC, säger Svensson.

Publicerad 2017-02-07 kl 17:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons