Limhamn Bunkeflo sänkte Örebro - på tre minuter

Damallsvenskan

Nykomlingen Limhamn Bunkeflo bärgade lagets andra seger på tre matcher. Med två mål inom loppet av tre minuter besegrades tabelljumbon Örebro på hemmaplan.

Den första halvleken förblev mållös när nykomlingen Limhamn Bunkeflo gästades av tabelljumbon Örebro.

Sedan hände allt inom några minuter.

Eveliina Parikka höll sig framme på en målvaktsretur och gjorde 1-0 i den 75:e minuten sedan Örebro-försvaret misslyckats med att rensa undan bollen.

Kort därefter gick Mia Persson på avslut strax utanför straffområdet och fick till en bra träff. Bollen gick i en båge över Örebro-målvakten Carola Söberg och in i mål. Persson fastställde på så vis slutresultatet till 2-0 men ådrog sig en skada i samma sekvens. Hon tvingades utgå några minuter därefter.

Segern var Limhamn Bunkeflos andra på tre omgångar och laget placerar sig på fjärde plats i allsvenskan. Örebro är fortsatt tabelljumbo.