Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

DAMALLSVENSKAN
51v

Linköping vill ha in Asllani: "Kontakt med hennes agent"

Foto: Scanpix

Kosovare Asllani till Linköpings FC? Möjligen, men inte än.
LFC har hur som helst visat intresse för landslagsspelaren.
- Vi har kontakt med hennes agent, säger tränaren Martin Sjögren till Corren. 

Nyligen sa hon att hon saknar Sverige och öppnade för att återvända hem efter att kontraktet med Manchester City löper ut om ett år. Nu bekräftar Linköpings FC, som i dagarna blev svenska mästare 2016, att man är intresserat av landslagsprofilen Kosovare Asllani.

- Vi har kontakt med hennes agent och gjort en intresseförfrågan, men fått besked om att hon blir kvar i England. Så just nu är det inte aktuellt, säger Linköpings tränare Martin Sjögren till Corren.

Om Linköping, som Asllani spelat för tidigare, kan vara ett alternativ efter att anfallarens kontrakt med City gått ut är dock oklart.

- Jag vet att hon gillar Linköping och att jag gillar henne mycket som spelare. Men det känns tidigt att spekulera om det nu.

Det är redan klart att Linköpings Mariann Gajhede slutar och utöver det ryktas anfallsstjärnorna Pernille Harder och Stina Blackstenius bort. Martin Sjögren medger också för Corren att några nya spelare behöver komma in i vinter. Ett namn som det pratas om är Umeås landslagsspelare Lina Hurtig.

Publicerad 2016-10-19 kl 08:39
DAMALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER