POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DAMALLSVENSKAN

Marta om USA-ryktet: "Strunta i det"

Foto: Bildbyrån

Sajten womenssoccerweekly.com uppgav under torsdagskvällen att Rosengårds stjärna Marta i praktiken redan är klar för Orlando Pride. Brasilianskan är fåordig om uppgifterna.
- Strunta i det och prata om Champions League, säger Marta till Sydsvenskan.

Det var under torsdagskvällen som sajten womenssoccerweekly.com uppgav att Rosengårds anfallsstjärna Marta skulle vara på väg till USA. Enligt uppgifterna är brasilianskan i praktiken klar för en övergång till Orlando Pride.

Ryktena kommer knappt två veckor inför Champions League-mötet i Barcelona, och tar en del fokus från det mötet.

- Strunta i det och prata om Champions League, det är det som är viktig, säger Marta till Sydsvenskan om uppgifterna om USA.

- Det finns inte så mycket att säga om detta. Det är precis som Erling Nilsson sagt. Just nu har jag Champions League framför mig. Jag är här, jag spelar för den här klubben.

Rosengårds sportchef Therese Sjögran poängterar att Marta har kontrakt med klubben hela 2017 och är inställd på att stjärnan ska fullfölja avtalet.

- Det här stör inte våra förberedelser, mer än att det förstås blir en massa snack. Vi vet att Marta har kontrakt året ut och det får vi gå på. Vi har Champions League snart och där spelar Marta. Det finns inget annat, säger Sjögran.

Publicerad 2017-03-10 kl 16:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå