POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DAMALLSVENSKAN
2v

Ny skada för Fischer – kan missa mötet med Rosengård: ”Osäkert om hon kan spela”

Foto: Bildbyrån

Nilla Fischer har dragits med en hälskada sen i somras.
När den nu läkt har mittbacken istället fått en knäskada, vilket gör att hon kan missa helgens match.
- Det är osäkert om Nilla kan spela. Vi räknar i alla fall inte med att hon startar, säger LFC-tränaren Olof Unegård till Corren.

Nilla Fischer återvände till Linköping i somras, men har dragits med skador sedan sommarens VM-slutspel. Mittbacken var inte med i landslagets nyss avslutade samling på grund av en hälskada och har inte spelat en match sedan i början av augusti.

I slutet av september var hon själv med i Nyhetsmorgon och menade att hon hoppades att kunna spela någon gång innan säsongen är över.

- Det går bättre. Långsamt framåt, tålamod är en dygd och floskel på floskel. Det går bättre och jag hoppas definitivt att kunna spela någon match innan säsongen är slut, sa hon i Nyhetsmorgon.

Till helgen ställs Linköping mot FC Rosengård, som säkrar seriesegern vid seger eller poängtapp av Kopparbergs/Göteborg. Då har Fischers hälskada blivit bättre, men istället har hon en knäskada som gör hennes medverkan mot Rosengård tveksam.

- Det är osäkert om Nilla kan spela. Vi räknar i alla fall inte med att hon startar, säger LFC-tränaren Olof Unogård till Corren.

Linköping ligger sjua i den damallsvenska tabellen med tre omgångar kvar att spela. De kan inte åka ur, men har en liten möjlighet att ta sig upp på en topplacering. Förutom Rosengård har de kvar att möta Limhamn Bunkeflo och Kif Örebro.

Publicerad 2019-10-09 kl 18:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå