Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Djurgården förlänger med Dowd

Damallsvenskan

Hayley Dowd blir kvar i Djurgården.
Parterna har kommit överens om ett nytt avtal över 2023. 
- Jag är taggad, säger Dowd på Djurgårdens hemsida

Foto: Bildbyrån.

Djurgården gav under tisdagen besked om att klubben kommit överens med Hayley Dowd om ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2023. Dowd anslöt inför förra säsongen och stod för fyra mål på 17 matcher i damallsvenskan. 

- Den här säsongen blev inte optimal för personlig del. Jag hade några småskador som gjorde att jag missade några matcher här och där, men det fanns också ljuspunkter som jag tar med mig. Jag känner mig hemma i Djurgården och känner att jag kan utvecklas som spelare här, säger Dowd i en kommentar på Djurgårdens hemsida och fortsätter:

Jag är taggad på att få chansen att jobba vidare med Magnus, och nästa säsong är målsättningen att kunna bidra mer både vad gäller mål, assist, och att vinna fler matcher. 

ANNONS

Sportchefen Jean Balawo:

Hayley fick vårsäsongen 2021 förstörd av skador, men var trots det en viktig del i laget och visade att hon passar in i vårt spelsätt och truppbygge. Mycket i spelet går via henne och vi tror mycket på henne och ser fram emot kommande säsong.

Publicerad 2022-01-18 kl 17:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto