Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån.

Officiellt: Trotjänare lämnar Djurgården - klar för konkurrent

5d

Sheila van den Bulk lämnar Djurgårdens IF.
Nederländskan är klar för spel i Kristianstads DFF. 
- Det har varit svårt för mig att ta det här beslutet, säger hon. 

Kuggen Sheila van den Bulk, 32, har gjort sitt i Djurgården efter sex säsonger. Stockholmsklubben meddelade under torsdagen att nederländskan lämnar för en ny utmaning i karriären. 32-åringen är nämligen i stället klar för Kristianstads DFF. 

Van den Bulk menar att det var ett tufft beslut att lämna Stockholmslaget. 

Det har varit svårt för mig att ta det här beslutet. Jag har trivts jättebra i Djurgården och har haft väldigt fina år i föreningen. Jag minns alla stormatcher och derbyn som varit extra roligt att spela, och att jag under min tid i Djurgården fått spela mina första landskamper. Om jag inte hade spelat i Djurgården hade jag nog inte fått vara med i den holländska truppen som vann EM, så det är jag väldigt stolt och tacksam över. Jag har utvecklats både som spelare och som person under mina år i Djurgården, säger hon i en kommentar på Djurgårdens hemsida. 

ANNONS

Nu ser 32-åringen i stället fram emot att hjälpa Skånelaget till framgång.

- Jag uppfattar Kristianstad som en klubb som varit väldigt stabil senaste åren med hög kvalitet i spelartruppen och verksamheten i övrigt. Jag känner att föreningens ambitioner stämmer väl överens med mina egna och det kändes som rätt klubb för mig redan efter första samtalet, säger hon i en kommentar på klubbens hemsida och fortsätter:

- Nu ser jag fram mot att träffa alla spelare och ledare och är övertygad om att jag kommer trivas väldigt bra i klubben och i Kristianstad. Jag kommer göra mitt yttersta och hoppas att jag med mina kvalitéer kan bidra till att vi kan vara med i toppstriden de kommande åren också.

Kristianstad slutade i år på tredje plats, medan Djurgården kom på nionde plats i damallsvenskan. 

Publicerad 2021-11-25 kl 11:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto