TV: Olai i centrum när Djurgården vann mot Kif Örebro

Damallsvenskan

Sara Olai hamnade minst sagt i centrum under lördagen.
Målskytt, utvisad och matchhjälte när Djurgården vann med 1-0 mot Kif Örebro i deras damallsvenska premiär.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan. Bilder från Sportbladet Play.

Djurgården ställs mot Kif Örebro i lagens respektive damallsvenska premiär.

Efter dryga kvarten tog Djurgården ledningen i matchen genom Sara Olai, trots att Kif Örebro hade inlett matchen bäst. Olai tog vara på mindre bra försvarsspel och fick en bra träff till 1-0.

1-0 stod sig till paus, och i den andra halvleken fick Kif Örebro straff - och Djurgårdens målskytt Olai visades ut i samma situation. Karin Lundin klev fram och tog straffen, men den räddades av Djurgårdens målvakt Kelsey Daugherty.

Kif Örebro skulle sedan försöka kvittera med en spelare mindre, men lyckades inte. Djurgården vann således första damallsvenska matchen för säsongen med 1-0.

Djurgården: Daugherty - van den Bulk, Arnardottir, Dowd, Motlhalo, Lilja, Olai, Ekengren, Bokaye, Zamora, Hvarfner

Örebro: Enblom - Abrahamsson, Pikkujämsä, Kullberg, Redenstrand - Hoff-Persson, Wickenheiser, Agustsdottir - Öhman - Lundin, Hellstrom