Örebro illa ute mot AIK - men vann till sist

Damallsvenskan

AIK har bara tagit två poäng i årets damallsvenska. Hemma mot Kif Örebro var det nära att det blev en tredje.

Men gästerna drog till slut det längsta strået och vann med 2—1, efter ett sent avgörande av Ogonna Chukwudi.

Örebro hade ett massivt spelövertag matchen igenom, och i den 86:e minuten fick de också utdelning.

Chuckwudi satte bollen, framspelad av Julia Spetsmark.

Örebro tog ledningen i den 37:e minuten genom Elin Magnusson, innan AIK:s Julia Zigiotti Olme kvitterade i upptakten av andra halvlek.

Resultatet innebär inga tabellförändringar. Örebro är kvar på sjätteplats. AIK är sist. Eskilstuna leder, fyra poäng före Rosengård.

Publicerad 2015-09-26 kl 17:33