Schough tvåmålsskytt - Eskilstuna upp i serieledning

Damallsvenskan

Eskilstuna är fortsatt obesegrat i damallsvenskan.
Olivia Schough sänkte LB07 med dubbla mål i 3-0-segern under lördagen.
- Ingen förlust än, vi hoppas att det fortsätter så här, säger landslagsmittfältaren till SVT Sport.

Eskilstuna har fått en fin inledning på damallsvenskan och är obesegrat efter fem omgångar med fyra segrar och en oavgjord. Under lördagen blev det seger med 3-0 borta mot LB07.

Olivia Schough inledde målskyttet i den 24:e minuten efter att Malin Diaz passat fram och mittfältaren tryckt in bollen i borte. Schough slog till igen några minuter före halvtid när hon slog in den straff hon själv fått med sig.

- Jag blev fälld, sen satte jag den själv. Det var skönt, säger Olivia Schough till SVT Sport

I den andra halvleken satte Mimmi Larsson 3-0, vilket också blev slutresultatet.

- Ingen förlust än, vi hoppas att det fortsätter så här, säger Schough.

Eskilstuna gick i och med segern upp i serieledning. Åtminstone tills att Linköping, som är en poäng bakom med en match till godo, spelat mot Kif Örebro på måndag.

I lördagens andra match i damallsvenskan vann Vittsjö med 3-2 borta mot Kvarnsveden efter dubbla mål mot Linda Sällström.

SISTA CHANSEN: Tävla och vinn exklusiva VIP-paket till Stockholmsderbyt.