Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DAMALLSVENSKAN

Seger om Schelin: "Vet inte när eller om hon kommer tillbaka"

Foto: Bildbyrån

Lotta Schelins nackskada håller Rosengårdsstjärnan borta från fotbollen.
Lagkamraten Caroline Seger tror inte på en comeback innan säsongens slut - men tror heller inte att karriären är över.
- Så som jag känner Lotta är hon en fotbollsspelare som vill ta beslutet själv när hon ska lägga av, säger Seger till Kvällsposten.

Det var i derbyt mot LB07 några veckor innan EM i somras som Lotta Schelin åkte på en otäck smäll mot nacken/huvudet. FC Rosengård-stjärnan spelade sedan EM, men på smärtstillande. De senaste två månaderna har dock inte anfallaren spelat för sitt klubblag Rosengård. Hon har nämligen varit sjukskriven.

- Det går åt rätt håll men hon har fortfarande problem med smärtor och är en bit från att kunna träna. Det är smällen mot LB07 som sitter i. Att hon spelade hela EM kanske inte gjorde att det blev bättre. Hon fick ju ingen vila däremellan, sa Rosengårds sportchef Therese Sjögran till GP nyligen.

Och den här säsongen ser det inte ut att bli något mer spel för Schelin.

- Jättetråkigt. Det är tråkigt för oss som lag men först och främst är det tråkigt för Lotta med tanke på att hon varit borta länge och har en skada som man inte vet när eller om hon kommer tillbaka, säger lagkamraten Caroline Seger till Kvällsposten efter 6-3-segern mot Djurgården under söndagen.

Seger tror dock inte att skadan betyder slutet på karriären för Schelin.

Det är mer att hennes förhoppning är att hon vill sluta på eget bevåg, inte att någon skada ska sätta stopp. Jag tror att om jag känner Lotta rätt vill hon gärna fortsätta för det är ingen fotbollsspelare som inte vill ta det beslutet själv. Jag hoppas att man får se henne vidare i fotboll, säger Seger.

Publicerad 2017-10-08 kl 18:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons