Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
5:30

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

TV: Bänkades i tungviktsmötet: "Uppfattade att det var för att vi inte skrivit nya kontrakt"

6v

Julia Zigiotti Olme och Emma Kullberg bänkades i Häckens tungviktsmöte mot AIK.
Deras uppfattning är att det berodde på att de har valt att inte förlänga med klubben.
- Det är inte dålig stämning, men lite stel stämning, berättar Zigiotti Olme.

Julia Zigiotti Olmes kontrakt med BK Häcken går ut den 15 november. Det är sedan tidigare kommunicerat att det inte kommer skrivas någon förlängning, utan landslagsspelaren lämnar Göteborgsklubben. Detsamma gäller Emma Kullberg.

I Häckens senaste match mot AIK, som var av tung vikt i den nu avgjorda guldstriden, bänkades Zigiotti Olme och Kullberg, trots att de varit bland de bästa i laget under säsongen.

- Uppfattningen jag fick var att vi blev bänkade för att vi inte skrivit kontrakt. Sedan om Mats (Gren) eller klubben menar något annat kan inte jag stå för, säger hon, och syftar till att tränare Gren tidigare har förnekat att det skulle ha med saken att göra.

ANNONS

Zigiotti Olme säger att det har blivit en något stel stämning den senaste tiden i klubblaget. Men både hon och Kullberg är inställda på att lämna allsvenskan bakom sig och gå utomlands. 

- Det är dags för nya äventyr. Det ska bli kul med en ny utmaning och en ny miljö, säger Zigiotti Olme hemlighetsfullt.

Mer specifikt än så vill hon inte gå in på framtiden. Men drömscenariot vore att hon och Kullberg kan spela i samma klubb även framöver.

- Det är klart att man vill bo och leva med sin partner så det hade ju varit en dröm att gå till samma klubb, men om det blir så får vi se längre fram. Det går inte att säga två för en i den här världen, men vi kollar över alternativen. Det är inte ett måste, blir det så, blir det så.

Publicerad 2021-10-19 kl 13:18

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto