TV: Djurgården föll igen - nu på nedflyttningsplats

Djurgårdens IF är i kris och bytte i fredags huvudtränare.
Under söndagen föll laget igen mot Kristianstads DFF.

Se höjdpunkterna från Djurgårdens förlust i spelaren ovan.

Vittsjö GIK-Växjö DFF 2-0 (0-0)
Vittsjö har i år överraskat och gick under söndagen för en ny seger i damallsvenskan. Så blev det också mot Smålandslaget Växjö DFF, som är med i bottenstriden, efter två mål i andra halvan av matchen. Först ordnade Michelle De Jongh 1-0 och därefter fixade Clara Markstedt, i den 82:a minuten, 2-0 till hemmalaget. Vittsjö är därmed trea i damallsvenskan.

Kristianstads DFF-Djurgårdens IF 2-0 (0-0)
Djurgårdens IF är i kris, inblandat i damallsvenska bottenstriden och bytte i fredags huvudtränare. Joel Riddez lämnade rollen som huvudtränare för att numera enbart vara sportchef, medan förre assisterande tränaren Pierre Fondin tog över rollen. Då blev det en tung förlust direkt mot Kristianstad i Skåne. Therese Ivarsson avgjorde, inom loppet av fem minuter, matchen i andra halvlek med två mål. Därmed är Kristianstad sexa i tabellen, medan Djurgården numera är nästjumbo på nedflyttningsplats.

Kif Örebro-Limhamn Bunkeflo 0-1 (0-1)
Limhamn Bunkeflo är, precis som Djurgården, nedflyttningshotat, men bärgade under söndagen en viktig seger i bottenstriden. Erin Gunther sänkte tabellfemman Kif Örebro till 1-0 och blev därmed stor hjälte när Skånelaget lyfte över nedflyttningsstrecket.

Piteå-Rosengård 1-1 (1-0)