TV: Djurgården knep poäng mot toppjagande Linköping

Så blev det inte.
Däremot tog de en tung poäng mot topplaget Linköping.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren. Bilder från Sportbladet Play.

Linköping jagar toppen medan Djurgården försöker distansiera sig från botten. det var två lag med helt skilda tebellförutsättningar som ställdes mot varandra på Vikingavallen i Täby. Varför de inte spelade på Stockholm Stadion? Diamond league-galan.

Drygt en kvart in i matchen kunde Linköping ta ledningen genom Uchenna Kanu, som gjorde sitt sjätte mål för säsongen.

Men Djurgården skulle komma tillbaka. I den 36:e minuten gjordes Daniela Zamora ned och domaren pekade på straffpunkten. Där stegade lagkapten Sheila Van den Bulk fram och rullade säkert in kvitteringen.

Och Djurgården skulle fullborda vändningen med knappa 20 minuter kvar. Ytterbacken Sara Olai tog avslut från kanten och bollen letade sig hela vägen in bakom Linköping-målvakten Anna Koivunen. 2-1. Om det var slut där? Nej.

Bara två minuter senare kunde Linköping kvittera då bollen tog på en Dif-försvarare och in.

Matchen slutade 2-2.