TV: Guehai avgjorde uppskjuten match

Damallsvenskan

Den här gången var gräsmattan på Vilans IP i Kristianstad i spelbart skick. Något som  Kristianstad fick fira.

Då gjorde hemmalagets ivorianska Ida Guehai två mål på fyra minuter - i den 50:e och 54:e minuten - och lade grunden för segern mot Kif Örebro i det uppskjutna mötet i damallsvenskan i fotboll, 3-1.

Sarah Michael reducerade men i den 74:e minuten höll sig Amanda Edgren framme och såg till att slutminuterna blev behagliga för hemmapubliken.

Matchen skulle ursprungligen ha spelats den 18 augusti men fick ställas in eftersom planen inte hade återställts efter sommarens dräneringsarbete.

I och med segern klättrade Kristianstad förbi Örebro i tabellen, upp till sjätte plats.

Publicerad 2015-09-09 kl 00:30