TV: Holt Andersen tvåmålsskytt när Växjö hämtade upp tvåmålsunderläge i bottenmötet

Damallsvenskan

Växjö var illa ute i kvällens möte med Umeå.
Då klev 20-årige Signe Holt Andersen fram.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Växjö har haft en tung inledning på säsongen, där man inför dagens möte med Umeå låg sist i den damallsvenska tabellen. I upptakten av den andra halvleken såg läget också tufft ut i hemmamötet med Umeå, då man låg under med 0-2.

Men Växjö skulle resa sig. Signe Holt Andersen reducerade på straff i den 67:e minuten innan 20-åringen själv även läckert lyfte in kvitteringen till 2-2 med drygt tio minuter kvar av matchen. 2-2 blev också slutresultatet.

I och med krysset petar Växjö och Umeå ner Vittsjö på sista plats i den damallsvenska tabellen.