TV: Linköping hänger på i toppen - Harder tvåmålsskytt

Damallsvenskan

Linköping hänger på i toppen av Damallsvenskan. Detta efter Pernille Harders dubbla mål hemma mot Hammarby.

Linköping besegrade programenligt bottenlaget Hammarby med 3—0 i damallsvenskan och tar rygg på Rosengård som toppar tabellen.

Stor matchhjälte för Linköping blev danskan Pernille Harder som gjorde två mål. Det första kom efter nio minuters spel, och det andra med två minuter kvar av första halvlek. Med knappa tio minuter kvar att spela stängde sedan Emma Lennartsson matchen då hon satte 3-0.

I och med segern kliver Linköping upp på 28 poäng, samma som Eskilstuna, och är därmed tvåa i serien - två poäng efter Rosengård.

Hammarby är kvar under nedflyttningsstrecket och har två poäng upp till Mallbacken på säker mark.

Se Harders dubbla mål i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-08-19 kl 23:50