TV: Mittag fyramålsskytt när Rosengård körde över Eskilstuna totalt

Damallsvenskan

Rosengård krossade Eskilstuna fullkomligt på Malmö IP.
Segersiffrorna skrevs till 9-0 efter fyra mål från Anja Mittag.

FC Rosengård hade lekstuga hemma mot Eskilstuna under torsdagskvällen. Gästerna hade inte mycket att sätta emot när FCR vann med hela 9-0.

Hemmalaget satte full fart från start och redan efter dryga tre minuter hade Rosengård gått upp i en 2-0-ledning efter mål av Anja Mittag och Sanne Troelsgaard. Caroline Seger satte 3-0 på straff efter en dryg kvart och Fiona Brown såg till att paussiffrorna blev 4-0.

På tio minuter i andra satte Anja Mittag både 5-0 och 6-0, först när hon från nära håll petade in bollen och sedan genom ett fint placerat avslut i bortre.

Till slut blev det alltså hela 9-0 för Rosengård. Anja Mittag avslutade målskyttet med sitt fjärde mål i matchen i den 88:e minuten - tyskans fjärde för matchen.

FCR har inlett damallsvenskan med två segrar och en oavgjord.