TV: Trippelbyte bakom Vittsjös upphämtning mot Djurgården

Damallsvenskan

Vittsjö såg ut att vara på väg mot en förlust i dagens hemmamöte med Djurgården.
Men efter ett trippelbyte i den andra halvleken kunde man hämta upp underläget och rädda en poäng.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Fanny Andersson och Tilde Lindwall stod för varsitt mål i upptakten av den andra halvleken och gav Djurgården ledningen med 2-0. Minuten efter Dif:s andra mål gjorde Vittsjö ett trippelbyte - och skulle därefter hämta sig tillbaka i matchen.

Inbytte Clara Markstedt satte 1-2 i minut 67, och i den 80:e minuten kunde Linda Sällström kvittera till 2-2, vilket också blev slutresultatet.

Krysset var Djurgårdens fjärde raka match utan seger, och gjorde att man tappade viktiga poäng i bottenstriden. Dif ligger fortsatt en poäng före Vittsjö, som ligger trea från slutet.