TV: Umeås vändning - fixade 4-3 i svängmatch

Damallsvenskan

Umeå vann mot Kristianstad – efter en riktig svängmatch som slutade 4-3 efter att lagen utväxlat chanser med varandra matchen igenom.

Det var Kristianstads som gick till pausvila med ledningen, 1-2, efter att Margret Vidarsdottir och Ida Guehai gjort varsitt mål, medan Jenny Hjolman hittat rätt för norrlänningarna. Och Skånelaget behöll sitt grepp ett bra tag när Amanda Edgren satte 3-2 efter en timmes spel, efter att Rita Chikwelu dessförinnan slunkit emellan med 2-2.

Men tio minuter från slutet kopplade UIK greppet. Då var det Elin Landström och Lina Hurtig som såg till att vända och avgöra till 4-3.

Publicerad 2015-09-27 kl 18:41