TV: Vittsjö bröt serieledande Piteås segersvit efter stopptidsmål

Damallsvenskan

Piteå har gått starkt i damallsvenskan den senaste tiden.
Men i dag åkte man på en tung förlust i bortamötet med Vittsjö efter ett sent mål.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Serieledande Piteå kom till dagens bortamöte med Vittsjö med tre raka segrar, men det var skåningarna som tog ledningen i den första halvleken genom Emma Lundh efter en halvtimmes spel.

Piteå lyckades kvittera med knappa tio minuter kvar och såg ut att gå mot säsongens sista kryss, men på stopptid kunde Vittsjö avgöra när Michelle De Jongh satte 2-1, vilket blev segermålet.

Segern gör att Vittsjö klättrar till sjätte plats i damallsvenskan. Trots förlusten leder Piteå fortsatt, en poäng före Rosengård.

Publicerad 2018-08-19 kl 16:10