TV: Vittsjö körde över tabelljumbon AIK

Damallsvenskan

En poäng på tolv matcher. AIK har det otroligt tufft i damallsvenskan och snart måste poängen komma om man ska säkra kontraktet.

Det går fortsatt tungt i damallsvenskan för AIK. På söndagseftermiddagen kom säsongens elfte förlust på tolv matcher, när Vittsjö besegrade Solnalaget med klara 4—0.

Michelle Pao inledde målskyttet i den 20:e minuten. Jane Ross drygade ut bortaledningen sex minuter senare, innan Pao gjorde 3—0 i den 39:e.

Vittsjö var, precis som resultattavlan visar, det bättre laget på Skytteholm. 19—5 i avslut säger det mesta. Och med drygt tio minuter kvar att spela gjorde Ross sitt andra mål i matchen och fastställde slutresultatet.

Segern gör att Vittsjö nu ligger sexa i tabellen — AIK är fast i botten, med en inspelad poäng.

Publicerad 2015-08-09 kl 21:15