POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DANMARK
2v

Bendtners glädje efter övergången: "Större än vad jag drömt om"

Foto: Bildbyrån.

Nicklas Bendtner är tillbaka i Danmark efter att ha tillbringat seniorkarriären utomlands.
Och anfallaren är motiverad.
”Det känns ännu större än vad jag drömt om”, skriver han på Instagram.

Sent på under måndagen, övergångsfönstrets sista dag, presenterade FC Köpenhamn den tidigare Juventus- och Arsenal-spelaren Nicklas Bendtner, 31. Anfallaren har tillbringat i princip hela sin seniorkarriär utanför Danmarks gränser, men nu är han alltså tillbaka.

På Instagram skriver den skandalomsusade anfallaren att det är en dröm att vara tillbaka i Danmark och att han nu hoppas kunna bidra med sitt kunnande för FCK, som bland annat möter Malmö FF i Europa League i höst.

”När jag var 16 år gammal och flyttade hemifrån var det mycket jag inte visste om. Men jag visste i varje fall att jag gärna ville tillbaka till KB och FCK en vacker dag. 15 år senare kan jag nu ärligt att det känns ännu större än vad jag drömt om. Jag vet att det är en väldigt speciell möjlighet och jag kommer att göra allt som står i min makt för att ta vara på den under de kommande fyra månaderna. Det var inte min vilja att ligga stilla över sommaren. Men uppehållet har åtminstone gjort mig klokare om var jag står i min karriär. Jag är inte trött på fotboll överhuvudtaget. Jag är hungrig och motiverad som aldrig för”, skriver Bendtner på Instagram.

Bendtners senaste klubbadress var norska Rosenborg, där han under där här säsongen gjorde fem framträdanden – det senaste mot Molde i april.

Publicerad 2019-09-03 kl 07:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå