POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERLIGA

Carlgrens tränare: "Nu börjar han se ut som en målvakt"

Foto: Bildbyrån

Patrik Carlgren har fått inleda sin tid i FC Nordsjälland på bänken.
Men snart kan det vara ändring på det.
- Han börjar se ut som en målvakt, säger tränaren Kasper Hjulmand enligt bold.dk. 

Efter den gångna allsvenska säsongen valde Patrik Carlgren att lämna AIK. Efter att ett antal potentiella övergångar fallit samman hamnade keepern till slut i danska FC Nordsjälland i början av februari.

Sedan flytten till Danmark har Carlgren fått sitta på bänken bakom Nordsjällands 22-årige islänning Alex Runarsson, men enligt tränaren Kasper Hjulmand börjar svensken närma sig spel.

- Patrik hade inte tränat alls på två månader innan han kom till oss. Nu har han spelat två reservlagsmatcher och han börjar att se ut som en målvakt. Det fanns lite rost som han behövde få bort, säger Hjulmand enligt bold.dk.

- Han börjar närma sig sin riktiga nivå, så vi har två bra målvakter nu och får se vad som händer framöver. Carlgren är en extremt bra målvakt.

Hjulmand påpekar dock att svensken behöver vänja sig vid att Nordsjälland gärna spelar mycket på sin målvakts fötter, vilka man vill utnyttja i uppspelsfasen.

- Att scanna av var bollen ska i våra uppspel är något som vi har arbetet väldigt mycket med honom. Det blir bättre och bättre.

Publicerad 2017-03-08 kl 09:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå