Hamrén irriterad efter ny förlust: "Visar inte det mod som krävs"

Erik Hamrén och hans Ålborg förlorade under fredagen borta mot Odense.
Svensken var efter matchen irriterad på att Odense tilläts "maska".
- Jag var irriterad på domatrion, säger han efter matchen.

Erik Hamréns Ålborg går fortsatt tungt i den danska ligan.

Under fredagen ställdes förre förbundskaptenen mot Andreas Alm på tränarbänken. En strid som Alm och hans Odense klev vinnande ur. Efter 50 minuter ledde Odense med 2-0 och efter matchen var Hamrén irriterad på att hemmalaget tilläts fördriva tiden på det sätt han menar att man gjorde alldeles för mycket.

- Jag var irriterad på domatrion på grund av sexsekundersregeln för målvakten, säger Hamrén enligt bold.dk.

Men det var inte bara domaren Hamrén inte var nöjd med. Den 65-årige huvudtränaren tyckte hans lag hade uppträtt alldeles för passivt.

- Vi försvarar i sidled i stället för att attackera framåt. Vi håller inte positionerna som vi ska och visar heller inte det mod som krävs.

Matchen slutade 2-1. Förre AIK-mittbacken Daniel Granli gjorde Ålborgs reducering i den 94:e minuten.

Ålborg ligger näst sist i danska ligan med 15 poäng på 21 matcher, senaste fem matcherna har man endast tagit en poäng.

Publicerad 2023-03-10 kl 22:18