Hedlund målskytt när Bröndby vann toppmötet

Superliga

Toppmöte i Danmark.
Då klev Simon Hedlund fram och gjorde mål för Bröndby i 3-1-segern mot Midtjylland.

Inför matchen mellan Bröndby och Midtjylland skiljde det fyra poäng mellan lagen. Midtjylland hade chansen att rycka ifrån i tabellen, men så skulle det inte bli - även om de fick en perfekt start på matchen.

Efter 32 minuter gjorde Midtjyllands Alexander Scholz 0-1 på straff, men bara fem minuter senare kvitterade Bröndbys Mikael Uhre till 1-1. Sedan åkte Midtjylland på ett rött kort.

Bröndby skulle sedan försöka vinna matchen med en man mer på planen, men 1-1 stod sig ganska länge. Men med 20 minuter kvar kom ledningsmålet, och då klev Simon Hedlund fram och gav Bröndby ledningen.

Med sju minuter kvar av matchen utökade Andrija Pavlovic till 3-1 och punkterade matchen. Segern betyder att Bröndby knappar in på Midtjylland, och nu skiljer det bara en poäng i toppen.