Ilska från Hedlund: "Den här jävla domaren"

Superliga

Simon Hedlund spelade fram till Bröndbys 1-0-mål mot Aarhus.
Sedan visade svensken på stor ilska mot domaren.
- Han bor i den här staden, den här jävla domaren, ska Hedlund ha sagt i TV3+ sändning enligt bold.dk.

Under torsdagen ställdes Bröndby, med svenske Simon Hedlund i startelvan, borta mot AGF Århus i det danska ligaspelet. Hedlund var också inblandad i Bröndbys ledningsmål då han spelade fram till Mikael Uhres 1-0 efter fem minuters spel.

Men svensken var också märkbart irriterad på domaren Sandi Putros som gav Århus två straffar i första halvlek, där man gjorde mål på den ena. Dessutom fick Bröndby en utvisning i första halvlek då Morten Frendrup drog på sig två varningar.

Hur Hedlund uttryckte sin domarilska?

- Han bor i den här staden, den här jävla domaren, ska den tidigare Elfsborg-spelaren ha sagt i TV3+ sändning enligt bold.dk.

I andra halvlek drog sedan Hedlund på sig en varning i matchen som Bröndby trots en man mindre på plan lyckades vinna med 2-1 sedan Uhre nätat för andra gången i matchen med drygt 15 minuter kvar att spela.