Danmark

Bröndby var i ett prekärt läge mot Vejle.
Då vände laget och vann - och Johan Larsson hade ett finger med i spelet.

Johan Larsson är given i Bröndbys startelva och han knep åter högerbackspositionen när laget ställdes mot Vejle.

Bröndby fick dock sämsta tänkbara inledning och redan efter elva minuter hamnade i underläge efter att Allan Sousa gjort 1-0. Ställningen höll sig till halvtid, men precis efter halvtid gjorde Bröndbys Kamil Wilczek 1-1. Kort därefter fullbordade Bröndby sin vändning och Johan Larsson hade ett finger med i spelet. Högerbacken slog ett fint inlägg till Mikael Uhre, som nickade in 2-1. Det blev också matchens sista mål och assisten innebar att Larsson nu har stått för fyra målgivande passningar i ligan.

I Bröndby spelade även en annan svensk från start, Simon Tibbling. Han fick dock nöja sig med en halvlek, då han blev utbytt i halvtid. I Velje fick Melker Hallberg hoppa in i den 54:e minuten.

Segern var Bröndbys fjärde raka i ligan. Senast man föll var hemma mot FC Köpenhamn i början av november.