POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DANMARK
2v

Larsson kan avsluta karriären i Bröndby: "Inte uteslutet"

Foto: Bildbyrån.

Johan Larsson återvände i förra veckan till Bröndby.
Nu berättar 29-åringen att han kan avsluta karriären i klubben. 
- Det är inte uteslutet, säger han till Ekstra Bladet

Förre Elfsborg-backen Johan Larsson, 29, tillbringade fyra år i danska storklubben Bröndby innan han i vintras lämnade för spel i Guingamp. I den franska Ligue 1-klubben blev det dock knapp speltid och i förra veckan återvände han till Bröndby igen för spel i Danmark.

Nu berättar Larsson att sommarens målsättning var en återkomst till just Bröndby. 

- Mitt mål var hela tiden att komma tillbaka hit. Jag har varit i Bröndby i fyra år och har naturligtvis pratat med dem under tiden. De såg också att det inte gick som det skulle. Jag tänkte också att om det skulle komma ett erbjudande från Bröndby, så finns det inget att tveka på. Då spelade det heller ingen roll vad det skulle vara. Jag skulle hit, säger han till danska tidningen Ekstra Bladet och berättar att han gick och väntade på ett erbjudande från Bröndby:

- Jag har också fått erbjudanden som varit ekonomiskt bättre än Bröndby, men för mig handlar det att komma tillbaka till något där jag vet att jag är glad och lycklig. 

Larsson skrev däremot endast på ett kontrakt fram till årsskiftet, men berättar nu att han kan tänka sig att stanna längre än så i klubben. Kontraktet kan förlängas om parterna kommer överens och Larsson skulle till och med kunna tänka sig att avsluta karriären i den dandska klubben. 

- Det är inte uteslutet. Någonstans kan jag se det. Tidigare var min plan att gå tillbaka till Elfsborg och avsluta där allt började. Som 19-åring är det inte lätt att planera i förväg, men jag har blivit äldre, klokare och lärt mig med tiden att det kan vara svårt.  

Bröndby är, efter sju spelade matcher, fyra i den danska högstaligan. 

Publicerad 2019-09-01 kl 10:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå