Larsson med premiärassist - när Bröndby slog Randers i Carlgrens debut

Superliga

Johan Larsson slog i kväll till med en assist i Danmark.
Då vann Bröndby premiären med 2-0 mot Randers i Superligan.

Bröndbys svenskduo Johan Larsson och Simon Tibbling var nära att få fira danskt ligaguld i vår, men tappade ligasegern i de sista omgångarna i Danmark. I kväll spelade båda från start igen i ligapremiären mot Patric Carlgrens och Joel Allanssons Randers i Superligan. Då fick svenskduon fira den här gången i stället, även om den här segern var av mindre dignitet än matcherna förra säsongen.

Larsson tog sig i den 30:e minuten fram längs ena kanten och slog in bollen framför mål till Ante Erceg, som såg till att bortalaget tog ledningen i matchen till 1-0. Därefter fortsatte laget att trycka på för ytterligare ett mål och fick i den 63:e minuten fira igen, då Kamil Wilczek höll sig framme och såg till att Carlgren släppte in ytterligare ett mål till 2-0.

Larsson och Tibbliung spelade i likhet med Allansson och Carlgren hela matchen, när Bröndby till slut fick fira 2-0-seger i premiären i Superligan. Det var Carlgrens ligadebut för sin nya klubb efter flytt tillbaka till Norden från Turkiet.