Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DANMARK

Larsson: "Ser ingen anledning till att lämna Bröndby"

Foto: Bildbyrån

Johan Larsson blir Bröndby trogen i minst tre år.
Varför?
- Jag ser ingen anledning till att lämna, säger svensken till bold.dk.

I början av 2015 lämnade Johan Larsson Elfsborg, för spel i danska Bröndby. Att han skulle bli kvar i klubben fram till nu, och därmed minst till vinterns transferfönster, var kanske inget som folk i allmänhet eller de inblandade parterna hade räknat med.

Men det har han blivit och den svenske högerbacken är lagkapten i den danska storklubben, där han alltså växt ut till en nyckelspelare.

- När jag kom hit var det kanske aktuellt att jag skulle lämna för att ta nästa steg inom ett och ett halvt år eller två år, men det är många små detaljer som gör att jag har stannat kvar i klubben, säger Larsson till bold.dk och fortsätter:

- Huvudorsaken är att jag är väldigt glad över att spela för Bröndby och att jag inte ser någon anledning till att lämna klubben. Därför har jag inte pressat på för att det skulle hända något.

27-åringen har ett avtal med Bröndby som löper över 2018.

- Det är svårt att säga vad som händer fram till dess. Det ligger först och främst i Bröndbys händer. Vi har inte pratat om en eventuell förlängning än, så det är upp till Bröndby att påbörja den dialogen. Jag känner mig inte pressad att göra något, utan jag väntar och ser vad som händer.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

Publicerad 2017-09-08 kl 18:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons