Olsson med första målet efter återkomsten

Superliga

Kristoffer Olsson nätade mot Viborg i Danmark.
Det var hans första mål sedan återkomsten till Midtjylland.

Landslagsmittfältaren Kristoffer Olsson slog under söndagen till med sitt första mål för Midtjylland sedan återkomsten till Danmark. Olsson startade i hemmamötet med Viborg och kvitterade - bara en minut efter bortalagets ledningsmål - med ett välplacerat avslut till 1-1 i första halvlek. Därefter blev det inte mycket mer än så.

Olssons Midtjylland lyckades inte få in ett segermål i andra halvan av matchen och därmed slutade ligamötet 1-1. Midtjylland är på sjunde plats i Superligan.

Olsson är den här säsongen noterad för ett mål på sex matcher med Midtjylland, som härnäst spelar mot Feyenoord hemma på torsdag i Europa League-gruppspelet.