POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DANMARK
1v

Randers öppnade för att sälja Boman i pressen: "Informerad om att läget kan vara så"

Foto: Bildbyrån.

Randers sportchef, Sören Pedersen, har öppnat för att sälja svenske Mikael Boman.
Detta berättar han för Tipsbladet.
- Vi ska se om vi inte kan hitta en ny klubb till honom i sommar, säger Pedersen till Tipsbladet.
- När han går ut och säger det så i tidningen så är det möjligt att det kan bli så, säger Boman till Fotbollskanalen.

Enligt Ekstra Bladet är Randers på väg att värva den allsvenska bekantingen Alhaji Kamara, tidigare i bland annat Djurgården och IFK Norrköping, nu i Vendsyssel. Sören Pedersen, sportchef i Randers, vill inte kommentera Alhaji Kamara för Tipsbladet. Däremot öppnar sportchefen för att göra sig av med en anfallare, svenske Mikael Boman.

- Mikael har utgående kontrakt i vinter, men vi ska se om vi inte kan hitta en ny klubb till honom i sommar. Det finns redan klubbar som har anmält intresse, men det ska självklart vara något som tilltalar Mikael, säger sportchefen Sören Pedersen till Tipsbladet.

Den tidigare IFK Göteborg- och HBK-anfallaren är medveten om uttalandet som sportchefen gjort. De har inte suttit ned och samtalat, men anfallaren förhåller sig till att han har kontrakt.

- Jag ju kontrakt fram till vintern. Vi får se, men när han går ut och säger det så i tidningen så är det en möjlighet att det kan bli så, säger Boman till Fotbollskanalen.

- Jag vet ju att han har pratat med min agent om det. Jag är informerad om det, så det kom inte som en chock. Jag har varit informerad om att läget kan vara så.

Du är inställd på att spela vidare i Randers?
- Jag har ju kontrakt i sju månader till. Vill klubben att vi bryter kontraktet så får man ta en diskussion om det när säsongen är färdigspelad.

- Det är det jag förhåller mig till. Sådant kan ju ändras och speciellt efter att klubben berättat sin plan.

Randers har fortfarande ett par matcher kvar att spela av säsongen. Men för lite mer än en månad sedan vet Boman att det fanns intresse kring honom,

- Ja, det fanns det. När fönstret stängde i början av april, det svenska fönstret, då fanns det intressen, men det var aldrig aktuellt för att min dotter skulle födas precis då. Då fanns det inget läge att hoppa på någonting med tanke på att vi gick i väntans tider. Det fanns inte på kartan att slita upp allt här för att flytta när min tjej var höggravid.

Då var det svenskt intresse?
- Precis.

Publicerad 2019-05-13 kl 15:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå