POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DANMARK
22v

Rosenborg-tränaren om Bendtner: "Vill använda honom"

Foto: Bildbyrån.

Nicklas Bendtner greps efter att ha överfallit en taxichaufför.
Rosenborg-tränaren Rini Coolen vill ändå ge anfallaren speltid. 
- Jag har inga problem med det, säger Rosenborg-tränaren enligt danska tidningen BT. 

Natten mot söndagen kom rapporter i Danmark om att Nicklas Bendtner återigen hamnat i blåsväder. BT skrev att anfallaren, som numera spelar i norska Rosenborg, överfallit en taxichaufför och gripits av polis.

- Jag kan bekräfta att det var ett allvarligt övergrepp på en av våra förare i kväll. Föraren är för närvarande på operationsbordet med en trasig käke, sa taxibolagets kommunikationschef Rasmus Krochin till tidningen då.

Bendtner gav därefter sin version av händelsen och bad om ursäkt för situationen som uppstod, samtidigt som hans flickvän tog honom i försvar. 

- Jag tar inte lätt på det som har hänt och jag skulle vilja be om ursäkt till klubben och fansen, sa Bendtner under en presskonferens enligt BT. 

Anfallaren dras just nu med en muskelskada och förväntas bli borta från spel mellan två ich tre veckor. När han är redo för spel igen, så har Rosenborg-tränaren Rini Coolen däremot inga problem med att använda honom i Tippeligan igen trots företeelsen i Köpenhamn. 

- Nej, jag har inga problem med det. Jag vill använda honom om han är i form. Han är en viktig spelare för oss och om han är tillgänglig, så spelar han, säger han enligt BT. 

- Han kommer att ta itu med det. Det blir självklart inte lätt, men han kommer att kunna hantera det och det tror vi också att han kan göra, fortsätter han. 

Rosenborg kommer att stötta anfallaren igenom situationen. 

- Han är en mycket professionell spelare och en bra kille, så jag hoppas verkligen att han kan ta sig igenom det och fokusera på fotbollen eftersom att det är vad han vill. Vi kommer att stötta honom hela vägen igenom det, säger Coolen. 

Publicerad 2018-09-13 kl 20:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå